Maaslandcentrum Elsloo

Een plek waar je voor elke gelegenheid terecht kunt. Waar iedereen elkaar nog bij naam kent. Waar verenigingen al jarenlang elke week weer bij elkaar komen. Elkaar ontmoeten in een gezellige informele en dorpse sfeer. Dat is het Maaslandcentrum in Elsloo.

Met acht verschillende zalen en een café met terras, zit er altijd wel een geschikte ruimte bij voor jouw bijeenkomst of event. In onze zalen kun je terecht voor een bijeenkomst van 25 tot maar liefst 1.000 personen. Kortom, er zit altijd wel een geschikte zaal bij voor jouw bruiloft, feest, verjaardag, jubileum, koffietafel, presentatie, vergadering, seminar, workshop, cursus, concert, theaterproductie, modeshow of tentoonstelling. Noem het maar op, bij het Maaslandcentrum kan het allemaal!

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Maak een afspraak en wij informeren jou of jullie graag over de mogelijkheden. Uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje koffie of iets anders te drinken. Na afloop van ons gesprek maken wij geheel vrijblijvend een offerte waarin we al jouw of jullie wensen opnemen.

Onze pluspunten:

• Geluiddempende afscheidingswanden
• Voldoende gratis parkeergelegenheid
• Goed toegankelijk voor rolstoelen en voor mensen met een beperking (benedenverdieping)
• Invalidentoilet aanwezig
• Gratis snelle wifi

Graag een afspraak met ons plannen? Mooi, neem dan contact met ons op per e-mail aan info@maaslandcentrum.nl of telefoonnummer 046 - 7858178 / 06 - 53405452


Ontmoet gastheer Henri Mak

“Wat een hobby was, is nu mijn werk. Hoe mooi is dat?”

Henri is het gezicht achter het Maaslandcentrum. Naast de gastheer is hij als eigenaar verantwoordelijk voor alle andere zaken binnen het Maaslandcentrum waar hij jou samen met zijn gezin heel graag ontvangt.Aangenaam kennis te maken

Mijn naam is Henri Mak, geboren en getogen in Geleen. Sinds 1 maart 2020 ben ik samen met mijn partner Lies, onze kinderen Bryan en Patty, en hun partners Jessy en Macy, begonnen aan een nieuwe uitdaging: het runnen van het Maaslandcentrum. Wij zijn de nieuwe gezichten achter de toog en in de zalen van het Maaslandcentrum!

Horecavirus

Ik werd gebeten door het horecavirus in de kantines van voetbalverenigingen Heidebloem en later bij Lindenheuvel-Heidebloem in Geleen. Veel van mijn ervaring heb ik daar opgedaan. Daarnaast heb ik ook gewerkt als barman in feesttenten en cafés.

Van hobby naar werk

Mijn liefde voor de horeca groeide uit tot een enorme passie. Toen het Maaslandcentrum in Elsloo op ons pad kwam, hebben we een kijkje genomen. Wauw! We waren overdonderd door de grootte en we stonden te trappelen om te beginnen. De overname was binnen twee dagen geregeld. Ik zei mijn baan op en verwezenlijkte mijn ondernemersdroom. Wat een hobby was, is nu mijn werk. Hoe mooi is dat?

Verenigingsman

Als verenigingsman in hart en nieren, vind ik het ontzettend leuk dat het Maaslandcentrum een rijk verenigingsleven kent. Bijna 40 verenigingen maken er gebruik van. Van seniorenclubs, zangkoren tot toneel- of carnavalsverenigingen. Ze kunnen allemaal bij ons terecht, want de mogelijkheden in ons multifunctionele zalencomplex zijn legio.